Riesling Prestige fra Éric Kamm i Dambach la Ville i Alsace – Drue: Riesling – Eric Kamm har stille og roligt sat sit præg på familieforetag-endet af de små 6 hektar fra sin far Jean-Louis. Tilgangen er naturlig og der bliver som udgangspunkt ikke tilsat noget som helst. Han ønsker at skabe naturlige vine der udtrykker terroir i området hvor granit er ret fremtrædende. Han arbejder meget med at forbedre jordkvaliteten år for år.
Les Chênes blanc fra Denis Jamain i Loire – Drue: Sauvignon Blanc – Denis er af den betragtning, at vi skal passe på vores jord og tænke over hvad vi giver videre til de kommende generationer. Han laver naturlige kvalitets vine hvor terroir er i fokus. Egetræsfadene til denne vin er af egen produktion og den hviler på 1, 2, 3 og 4 årige gamle fade. Egetræet kommer fra egne skove i nærheden af vinhuset.
Denne vin har en bouquet med tydelige noter af blommer, kirsebær, brombær, friskmalet kaffe og kakao. Smagen er frugtig, fyldig og velafbalanceret med noter af mokka, ristede eg, modne mørke bær samt chokolade, og afsluttes af en lang og intens eftersmag. Vinen er fremstillet af 100% Zinfandel druer fra Lodi i Central Valley og bør serveres ved 17-20 grader.
Håndhøstede druer. Vinstokkene er i gennemsnit 15 år gamle. Malolaktisk fermentering. 18 mdr. på Michel Rollands sammensætning af fade; træsort, brænding osv. Vinens volumen udtrykker Château Royllands terroir/jordbund flot kombineret med smagsnuancer af mørke svesker. En helt igennem gennemført og klassisk Saint Emilion Grand Cru med alt, hvad det indebærer af egetræsfade, tanniner og i fuldkommen perfekt balance med frugt og fylde kombineret med Merlot’ens blødhed. Bør prøves!
Farven er højrød med klar kant. Næsen er let og fyldt med frisk plukkede hindbær, røde kirsebær samt grøn mos og bark. Smagen er meget femenin. Meget subtile røde bær med våde sten og mineraler. Syren er utrolig godt integreret og man skal ikke lade sig snyde af den umildbare lette drikkelighed. Vinen vil kunne udvikle sig i 10+ år.
Aperol – Mousserne vin – Dansk vand
Rom – Rose lime – Dansk vand – Lime – Rørsukker – mynteblade
Gin – Tonic – Citron
Tullamore – Kaffe – Flødeskum
Tuborg, Thy pilsner
Den klare smag af solmodne solbær giver dig friskhed og sødme, og er en oplagt følgesvend på picnicturen, til børnefødselsdagen, på caféen
Rabarbernes skønne kombination af sødme og syre giver drikken en frisk og lækker smag.
Drikkeklar ribssaft er, som vores farmor lavede den, rund og sød men også med et lille tvist af den herlige syrlighed, ribsene har.
Den populære hyldeblomst saft, er smagen af sommer. Den er lavet af økologiske hyldeblomster der trækker i en lage inden saften justeres med citron- og æblesaft.
En helt fantastisk saft, lavet af fuldmodne økologiske rabarber, og med den helt klassiske smag af sol og sommer.
Smagen af fuldmodne solbær kun sødet med æblesaft. Farven er så mørkerød, at den næsten er sort og smagen lige så intens.
Fanta, Dansk vand, Sprit, Cola & Cola Zero
/ coffee créme / espresso / cappuccino / Americano
Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 22:00
Onsdag 10:00 - 22:00
Torsdag 10:00 - 22:00
Fredag 10:00 - 22:00
Lørdag 10:00 - 22:00
Søndag 10:00 - 16:00
Køkken lukker kl. 20:30
Ønsker du at bestille bord? Så ring til 86592500. Vi står klar til at betjene dig.