Privatlivspolitik

Kære Gæst
Som følge af EU’s nye persondataforordning, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, er vi forpligtiget til at oplyse vores gæster om, hvordan vi behandler, bruger, opbevarer og sletter persondata.

1.
Vi er den dataansvarlige
Samsø Perlen er dataansvarlig for behandlingen af personlige oplysninger. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.
Samsø Perlen
Sælvig 48
8305 Samsø
www.samsoeperlen.dk
Cvr. 33304501
Tlf. 8659 2500

2.
Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores dataansvarlige. Du kan kontakte vores dataansvarlige på følgende måde​
På tlf. 8659 2500
Ved brev: Samsø Perlen, Sælvig 48, 8305 Samsø.

3.
Formål med behandling af dine personoplysninger
Når du reserverer et hotelophold hos Samsø Perlen, giver du følgende oplysninger
Navn
Adresse

Telefonnummer
E-mailadresse

Vi bruger dit navn i vores system til at kunne reservere et værelse til dig. Når du ankommer til hotellet, vil vi kunne anvise det ønskede værelse til dig ved fremsigelse af dit navn. Vi registrerer dit tlf. nr. og din e-mailadresse, så vi kan kommunikere med dig omkring din reservation. Vi bruger også din adresse og e-mail, hvis vi får brug for at skulle fremsende en regning til dig. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til en tredjepart.

4.
Opbevaring / sletning af dine personoplysninger Dine personoplysninger opbevares i vores online bookingsystem Free2tobook samt i vores online økonomisystem e-conomic. Vi sletter ikke dine oplysninger i vores system, da de bruges ved fremtidige reservationer. Skulle du ønske at blive slettet i vores kartotek, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores dataansvarlige, og dine oplysninger vil efterfølgende blive slettet fra vores kartotek.