Restaurantens
Menukort

Forretter

  • Rejecocktail moderne
    Kr. 110,-
  • Hummersuppe
    Kr. 135,-
  • Røde kæmperejer i peri-peri & hvidløg
    Kr. 148,-
  • Skagen skinke fra Slagter Munch
    Kr. 88,-

Hovedretter

  • Steak af velhængt oksehøjrebsfilet
    Kr. 248,-
  • Muslinger i et hav af urter, safran, bouillon, hvidløg & timian
    Kr. 198,-
  • Lækkert lam fra Bent Degn Øko
    Kr. 225,-
  • Wienersnitzel klassisk
    Kr. 225,-
  • Smørstegt rødspætte m/brunet smør, kartofler & citron
    Kr. Dags pris

Desserter

  • 3 X udsøgte oste
    Kr. 90,-
  • Hjemmelavet vanilje parfait
    Kr. 78,-
  • Irsk kaffe med 6 cl. Tullamore
    Kr. 90,-
  • Øko kaffe med hjemmelavede kransekage
    Kr. 60,-